Om

Tid Til Tale - Privat Talepædagog

Om Lone Berg

"Jeg er Talepædagog med et hjerte for at

hjælpe børn med udtalevanskeligheder."

 

CV:

2013-idag: Privat praktiserende Talepædagog

2012-2013: Taleinstituttet i Risskov, deltid

2009-2012: Taleinstituttet i Risskov, ekstern

2008-2009: Talepædagog studium, VIA Uni.

2004-2008: Børnepasningsorlov, hjemme

1999-2004: Vuggestuen Reginehøj, Århus

1996-1999: Pædagoguddannelse, Jysk Pæd.

1995-1996: Pædagogmedhjælper, Kantorvænget

 

Mine vigtigste redskaber i mit talepædagogiske arbejde med børn er helt klart min praktiske erfaring med at skabe rammer for børns leg og udvikling og min faglige viden om de udtalemæssige vanskeligheder, der kan være hos børn. Jeg kan derfor tilbyde en unik kombination af videnskabelige tests og udredning samt et læringsmiljø helt nede på gulvet, hvor børnene befinder sig.

 

Jeg har erfaret, at jeg med denne tosidede tilgang til arbejdet med børns sproglige problemer bedre kan nå ind til børn og få skabt grobund for udvikling.

 

Mit arbejdsområde er primært små og mellemstore børn i alderen ca. 3-7 år, men jeg har også erfaring med undervisning af ældre børn/unge. Min erfaring er, at det er afgørende for et barns udvikling og efterfølgende skolegang, at barnets udtalevanskeligheder er håndteret inden skolestart. Det kan være hæmmende for barnets faglige indlæring, hvis barnet har sproglige vanskeligheder imod sig.

 

Det, jeg "brænder" for, er at arbejde med børn, der har behov for talepædagogisk hjælp til at komme igennem deres udtalevanskeligheder. Det er ikke alle børn, der får den hjælp, de har brug for, og her står jeg til rådighed. Jeg bruger anerkendte undervisningsmetoder, følger med i nyeste forskning inden for børn med sproglige problemer, og jeg har optimeret mit undervisningsmateriale og teknikker til børn med sproglige problemer. Materialet har jeg videreudviklet efter at have været tilknyttet småbørnsafdelingen på Region Midts Taleinstitut i Risskov.

 

Kontaktoplysninger:

  • Lone Berg
  • 6130 1234
  • Lone.Berg@tidtiltale.dk.
  • Nedergårdsvej 89, 8200 Århus N

Mød min familie

 

Min mand,

Joachim Berg

 

Joachim arbejder med IT og leder en afdeling i en større virksomhed. Han har bl.a. erfaring med at lede projekter, iværksætteri og frivilligt arbejde. Joachim og jeg har været gift siden 1997, og vi er hinandens sparringspartnere.

Vores datter,

Helena Berg

 

Helena er fra år 2004. Hun går i 6. klasse på Jakobskolen i Århus. Hendes fritid bruger hun bl.a. på at lege med veninderne, se Youtube og sejlads i optimistjolle.

Vores 2. søn,

Kristoffer Berg

 

Kristoffer er fra år 2002. Han går i 8. klasse på Jakobskolen. Han dyrker sejlsport i Kaløvig, fotograferer, laver videoer, passer sit fritidsjob og er lidt af en spasmager.

Vores 1. søn,

Nikolaj Berg

 

Nikolaj er fra år 2000. Han går i 10. klasse på efterskole. Han sejler ligesom sine søskende i jolle og elsker at være social, spille computer og passe sine venner.

Medlem af ALF - Audiologopædisk Forening

Copyright © All Rights Reserved